Primele imagini cu Horia Brenciu si fetita lui adorabila! Cum arata micuta Mina la 10 luni


Se numeste Mina, are 10 luni, doi ochi albastri fermecatori si... o voce mult mai puternica decat a tatalui sau! Dincolo de vocalize, mezina familiei este un copil extrem de cuminte – cel mai cuminte! (asa cum spune mamica ei, Alice). Poate singura persoana care il poate reduce la tacere pe Brenciu!


Horia Brenciu si fetita lui de numai 10 luni au fost protagonistii unei sesiuni foto speciale, care a aparut in premiera in ProTV Magazin, revista pentru care antrenorul de la "Vocea Romaniei" a acordat si un interviu la cald despre statutul de parinte.

Iata cateva dintre dezvaluirile pe care le-a facut artistul:

- De cand a aparut mina in viata ta, care a fost cea mai radicala schimbare prin care ai trecut?

Ora de trezire. Poate fi oricand…

- Crezi ca te mosteneste? Adica... "vorbeste" la fel de mult ca tine?

Daca va spun ca are si acute exceptionale, ma credeti?!

- Cat de autoritar poti fi in fata unui bebelus de 10 luni?

Autoritatea unui tata trebuie sa fie… surda. In fata Minei, a Mariei sau a Andreei, fetele mele cele mari, trebuie mai degraba sa-mi musc limba, sa-mi inghit cuvintele si sa inteleg totul, absolut totul! Trebuie sa le fiu, dincolo de postura de tata, un adevarat prieten. Un prieten care sa nu le faca observatii la 2 minute, ci sa le ajute neconditionat atunci cand au nevoie.

- Crezi ca, peste cativa ani, va face tot ce vrea din tine?

Va face marmelada din toata lumea, din parinti, din bunici si bineinteles, din scumpele-i surori!

- Cat de stresat si cat de stresant esti ca tatic?

Mina are 10 luni, Maria a facut 14 ani pe 20 septembrie, iar Andreea are 22 de ani… Nimic nu e stresant! Totul e revolutionar si perpetuum mobile! Cand ma lasa una, ma ia alta! Si cand totul pare sa se linisteasca, vine randul celei de-a 4-a: Alice… Familia noastra poate fi comparata cu orice, fie cu o mare brazdata de tot felul de valuri, cu o simfonie plina de note surprinzatoare sau chiar cu o finala de Champions League. Un singur lucru sunt sigur: la noi in casa nu e niciun calm ecuatorial!

- Ce iti place sa faci atunci cand esti cu toate fetele tale?

Sa le ascult. Ne adunam in sufragerie, ne trantim pe canapele si barfim… Maria ne povesteste de scoala sau de taberele in care se duce cu clasa ei, Andreea ne arata ultimele miscari de la cursurile de balet, la care tocmai a aderat in vara asta, iar Mina… Mina ne face apologia suzetelor! Noroc cu Alice care ne intelege pe toti!

Citeste restul interviului savuros si vezi primele poze cu cei doi pe protvmagazin.ro.

related posts

Modifică setările cookies