Ea este femeia care nu isi epileaza nicio parte a corpului. Care este motivul pentru care face asta?!  


Are 26 de ani si a starnit controverse pe internet dupa ce a inceput sa posteze selfieuri in care apare neepilata. 


Arvida Bystrom este din Suedia si a reusit sa stranga in jurul ei o comunitate de peste 232.000 de fani. In ciuda numarului mare de persoane care i-au dat follow pe Instagram, Arvida primeste zilnic o multime de comentarii in care este jignita sau amenintata din cauza fotografiilor in care isi etaleaza picioarele neepilate, parul de la subrat sau cel pubian. 

Fiecare poza noua atrage zeci de comentarii si starneste adevarate dispute intre cei care o sustin, o apreciaza si cei care o considera dezgustatoare. 

Cei care nu o sustin ii posteaza comentarii de genul: “Murdar si hidos! Imi vine sa scuip!”,”este timpul sa tunzi gazonul”, “nu am vazut niciodata o femeie cu atat de mult par pe corp”, “wow, esti baiat sau un urs grizzly” si “imi vine sa vomit cand ma uit la tine”, in timp ce fanii care o considera un idol ii scriu mesaje de acest gen: “Nu esti urata pentru ca ai atat de mult par. Idealurile de frumusete sunt o tampenie”, “esti frumoasa si naturala”, “iti multumesc pentru faptul ca iti arati cu atat de multa incredere parul de pe corp. Mi-as dori sa am si eu atat de mult curaj” si “Sunt surprinsa de cata ura vad in comentarii. De ce nu ii dati unfollow daca nu va place?! Eu o respect!”.

Ce parere are Arvida? Modelul considera ca feminitatea nu are legatura cu parul de pe corp si ca poti sa fii feminina prin atitudine.

  • Ea este femeia care nu isi epileaza nicio parte a corpului. Care este motivul pentru care face asta?!  

related posts

Modifică setările cookies