Ieri tunsa periuta, azi cu suvite lungi. Tranformarea de efect pe care a suferit-o Jennifer Lawrence in timp record. Cum arata acum


In urma cu putin timp, castigatoarea premiului Oscar a renuntat la parul lung si bogat in favoarea unei tunsori pixie. In plus, a ales o culoare mai apropiata de cea naturala, redevenind blonda. Acum, Jennifer a marcat o noua schimbare.


De cand a devenit preferata productorilor si regizorilor de la Hollywood, Jennifer Lawrence a fost nevoita sa-si schimbe si sa-si adapteze constant infatisarea pentru a intra in pielea personajelor jucate.

VEZI IMAGINILE AICI.

Decizia de a adopta un look diferit i-a apartinut in totalitate, iar acum hotararea de a-si lungi din nou suvitele a tinut, din nou, doar de ea, nu de cerintele producatorilor.

La cea mai recenta aparitie publica, Jennifer Lawrence a etalat un nou look, mai sofisticat, care o prinde de minune. Bobul scurt pe care il are acum ii ofera actritei in varsta de 23 de ani o alura mai provocatoare, de vampa, pe care tanara a completat-o si prin alegerile vestimentare.

CITESTE SI: Ce tip de tunsoare pixie ti se potriveste? Vezi cu ce vedeta te asemeni

Jennifer a decis sa isi tunda parul dupa ce acesta a ajuns mult prea degradat in urma vopsitului constant la care a fost supusa pentru roluri. Se pare insa ca Lawrence nu poate rezista prea mult fara suvitele lungi si ca deja a apelat la mici trucuri pentru a reveni la aspectul de dinainte.

Daca ii sta sau nu mai bine asa, ramane sa ne spui tu. Era mai draguta cu tunsoare pixie/ O prinde mai bine bobul?

  • Ieri tunsa periuta, azi cu suvite lungi. Tranformarea de efect pe care a suferit-o Jennifer Lawrence in timp record. Cum arata acum

related posts

Modifică setările cookies