Il mai stii pe Cosmin Agache, pustiul care era ca o masinarie de beatbox? Cum s-a transformat viata lui si ce a facut dupa participarea la "Romanii au Talent"


Cosmin Agache este unul dintre "eroii" primului sezon al super show-ului "Romanii au talent", care a uimit cu abilitatea lui extraordinara de a face beatbox la o varsta extrem de frageda.


Pe cand avea numai 14 ani, Cosmin s-a incumetat sa paseasca pe scena si sa le arate juratilor Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre ce reuseste sa faca numai cu ajutorul corzilor si buzelor.

Cum sa-ti faci bebelusul sa nu mai planga cu ajutorul muzicii rap. Vezi efectul B.I.G

Pustiul de atunci i-a uimit nu numai pe ei, ci si pe romanii din fata scenei si televizoarelor, care l-au ajutat sa ajunga pana in stadiile finale ale competitiei.

Pe masura ce au trecut anii, Cosmin nu numai ca s-a transformat intr-un adolescent cool, dar si-a si cultivat talentul in continuare, reusind sa scoata sunete din ce in ce mai speciale, amestecand stilul clasic de beatbox cu dubstep-ul si alte genuri muzicale pe care generatiile noi le indragesc.

El a continuat sa repete si s-a implicat in tot felul de competitii de specialitate, printre care si Romanian Beatbox Battle, unde a iesit vicecampion, concurs la care a participat cu Vlad Rotaru si Sergiu Bejenaru.

Unul dintre cele mai recente materiale postate de Cosmin, inainte de sarbatorile de iarna

Cosmin tine in permenanta legatura cu fanii lui prin intermediul retelelor de socializare, unde posteaza filmulete in care le arata ce noi minuni mai reuseste sa faca.

Pe langa studii deci, pustiul minune al beatbox-ului continua sa repete si incearca sa devina din ce in ce mai bun. LIKE daca si tu crezi ca reuseste sa faca doar cu ajutorul buzelor si corzilor este fantastic.

  • Il mai stii pe Cosmin Agache, pustiul care era ca o masinarie de beatbox? Cum s-a transformat viata lui si ce a facut dupa participarea la Romanii au Talent

related posts

Modifică setările cookies