Il mai stii pe Giovanni din Rebelde? Christian Chavez, la 33 de ani. Cum arata acum actorul care a facut furori


A jucat rolul lui Giovanni in "Rebelde" si a facut parte din trupa RBD alaturi de Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Poncho Herrera si Christopher Uckermann. Iata cum arata acum:


De cand a jucat rolul lui Giovanni din "Rebelde", Christian Chavez si-a marit fan clubul cu milioane de adolescente si tinere din intreaga lume. De atunci, toate vor sa fie la curent cu ce se mai intampla in viata starului mexican.

Dupa aparitia in serialul pentru adolescenti, el a jucat in "Hasta que el dinero nos separe", "Fixing Paco" si, mai nou, in "Despartar Contigo", unde da viata personajului  Cristian Leal, un tanar invidios pe fratele lui, care creeaza tot felul de probleme familiei din cauza afacerilor ilegale in care se implica.

Deschis fata de fanii lui, Christian tine legatura cu acestia pe retelele de socializare si publica adesea imagini din viata lui obisnuita. Mai mult decat atat, el a marturisit ca, daca nu ar fi fost Anahi, sunt sanse mari ca el sa fi murit in urma cu cativa ani.
In 2013, actorul a incercat sa-si taie venele si a publicat imaginea pe retelele de socializare, dand nastere unor adevarate controverse. Fanii au crezut ca este este o gluma, iar singura care s-a speriat a fost Anahi, care a fugit la casa actorului si l-a gasit in stare grava.

 

Guarda los temores para ti mismo, pero el coraje, ese compártelo con los demás #robertlouis #bendecido #latinactor ❤️

A photo posted by Christian Chávez (@christianchavezreal) on


"A venit cu cun grup de prieteni care au daramat usa. Cand m-am trezit, Anahi imi dadea palme ca sa-mi revin in simtiri. Ea m-a readus la viata si m-a salvat", a dezvaluit Christian.

  • Il mai stii pe Giovanni din Rebelde? Christian Chavez, la 33 de ani. Cum arata acum actorul care a facut furori

related posts

Modifică setările cookies