Il mai tii minte pe James? Cum arata acum vampirul rau dinTwilight si cat de adorabili sunt cei trei copii ai sai


James, vampirul cu plete lungi si blonde din The Twilight Saga, arata acum complet diferit. Chiar daca in viata reala Cam Gigandet este saten si are parul ceva mai scurt, actorul inca se poate lauda cu fizicul de invidiat care a facut o multime de doamne si domnisoare sa suspine.


Cam este unul dintre actorii care joaca adesea roluri negative, desi el insusi afirma in trecut ca nu se regaseste foarte mult in personajele respective, dar ca si-ar dori sa fie atat de puternic in viata reala. Fanele sale insa nu par deranjate de acest lucru, ceea ce nu este de mirare, daca ne amintim de cat de mult sex-appeal a dat dovada in rolul lui James.

Actorul in varsta de 33 de ani si iubita sa, Dominique Geisendorff, in varsta de 31 de ani, au impreuna trei copii care par sa fi mostenit toate trasaturile frumoase ale parintilor lor.  Cam si iubita sa posteaza adesea imagini cu cei mici pe retelele de socializare,  dar si cu ei insisi, declarandu-si iubirea in mod public ori de cate ori au ocazia.

Everleigh, in varsta de 7 ani, Rekker, in varsta de 3 ani si mezina Armie, de doar 5 luni, au parte de toata dragostea parintilor lor, Cam intruchipand cu succes imaginea unuia dintre cei mai sexy tatici de la Hollywood.

Ultimele fotografii postate pe pagina de socializare a actorului arata ca acesta a decis sa isi faca o schimbare de look. Cam s-a vopsit blond-pui si a decis sa isi lase parul sa creasca, iar fotografia sa a adunat mai mult de 6000 de aprecieri din partea fanilor.

 


 


Cam a mai aparut in filme ca Pandorum, Never Back Down, Burlesque, Easy A, The Roommate, Priest si The O.C.

Tu ce parere ai, este mai chipes blond sau brunet?

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Il mai tii minte pe James? Cum arata acum vampirul rau dinTwilight si cat de adorabili sunt cei trei copii ai sai

related posts

Modifică setările cookies