Imagini rare care au înduioșat milioane de oameni. Orașul în care oamenii sunt duși la plajă după ce s-au vindecat de COVID-19


Noul coronavirus a dat lumea peste cap și a creat panică și îngrijorare peste tot, dar iată că după atâtea zile cu vești mai puțin bune, a început să apară și speranța. 


BBC relatează de această dată despre echipele medicale  de la Spitalul del Mar din Barcelona care au fost fotografiate ducând oamenii pe plajă. Gestul lor are și o explicație, totul face parte dintr-un program conceput pentru a "umaniza" unitățile de terapie intensivă.

În total, Spania a înregistrat 239.932 de infecții cu COVID-19 și 27.127 de decese. Guvernul a început să relaxeze treptat una dintre cele mai restrictive carantine din Europa.

Marți a fost a doua zi consecutivă în care țara nu a înregistrat niciun deces din cauza noul tip de coronavirus. Se pare că autoritățile au reușit să țină pandemia sub control, după multe săptămâni în care COVID-19 a luat multe vieți pe nedrept. 

Citește și: "Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic"! Dezvăluirile unui medic italian

Premierul Pedro Sanchez a cerut miercuri Parlamentului să prelungească starea de urgență până la 21 iunie: "Am depășit cea mai grea perioadă a pandemiei", a spus Sanchez.

Partidele de opoziție au criticat însă răspunsul guvernului la pandemia de coronavirus și prelungirile repetate ale stării de urgență.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 11 - Pain: “La 1.4 metri aveam 90 de kile’ “

  • Imagini rare care au înduioșat milioane de oameni. Orașul în care oamenii sunt duși la plajă după ce s-au vindecat de COVID-19

related posts

Modifică setările cookies