Întrerupe SUA vaccinarea cu Johnson&Johnson? Răspunsul jurnaliștilor de peste ocean


După problemele apărute cu vaccinul AstraZeneca, care a fost retras pentru moment din unele țări din Europa, acum americanii anunță că încă un ser creat să distrugă noul coronavirus ar putea fi cu probleme.


Potrivit jurnaliștilor de la Digi 24, care citează New York Times, Guvernul Statelor Unite are în plan să întrerupă administrarea vaccinului Johnson&Johnson, după ce șase femei care au primit acest ser în SUA au dezvoltat cheaguri de sânge.

La doar o zi după apariția acestei informații, în România a ajuns prima tranșă de vaccin Johnson&Johnson. Mai exact, în dimineața zilei de 14 aprilie, 60.000 de doze au ajuns în țara noastră.

Potrivit sursei citate, vaccinurile Johnson&Johnson vor fi stocate până ce va fi luată o decizie cu privire la administrarea lor, deoarece lansarea serului în Europa a fost amânată. Autoritățile din România au anunțat că așteaptă precizări legate de vaccinul denumit Jenssen de la Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA)

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Noile efecte de pe Tik Tok!

related posts

Modifică setările cookies