Tragedie în județul Argeș! O profesoară a murit în prima zi de școală după vacanță


După două săptămâni de vacanță, școala a reînceput pe 8 noiembrie, însă prima zi de școală a adus o tragedie în Câmpulung Muscel (județul Argeș): o profesoară a murit pe holurile instituției în care preda psihopedagogie specială.


În vârstă de 60 de ani, profesoara era cunoscută cu mai multe afecțiuni, iar în dimineața zilei de 8 noiembrie, în timp ce se afla la etajul 1 al școlii, pe scări, s-a prăbușit. A mai apucat doar să le spună colegilor că se simte rău, după care a devenit inconștientă. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut să o salveze pe profesoară, astfel că a fost declarat decesul.

Din câte se pare, profesoara în vârstă de 60 de ani ar fi făcut infarct. Ea fusese testată pentru COVID-19, iar testul ieșise negativ.

„În această dimineață, în jurul orei 08.00, autoritățile au fost sesizate despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Școlar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, au spus oamenii legii.

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Tartă de Gutui

related posts

Modifică setările cookies