Imaginile care fac inconjurul internetului. Cum arata Prima Doamna a Americii in adolescenta


“Arma secreta a lui Donald Trump”, asa cum au numit-o cei de la CNN, Melania Trump, nu a aratat intotdeauna la fel. Prima Doamna a Americii a avut o perioada a vietii aproape la fel de tumultoasa ca cea de acum, iar imaginile cu ea din trecut fac inconjurul internetului.
 


A studiat Arhitectura, a pozat nud si a defilat pe marile podiumuri de la Milano. Cu siguranta, Melania Trump nu este o prezenta care va trece neobservata la Casa Alba. Iar fotografiile sale din treuct sunt greu de uitat, odata ce le vezi.

In varsta de 46 de ani, modelul din sud-estul Sloveniei a crescut in Iugoslavia comunista, departe de luxul New York-ului, cu care avea sa ia contact mai tarziu.  

Frumusetea naturala si dezinvoltura i-au adus Melaniei contracte de modelling inca de la varsta de 16 ani, chiar daca pe atunci ararata complet diferit. Iar asta nu doar din cauza adolescentei si a schimbarilor naturale, ci si din cauza modificarilor pe care Melania si le-a facut cu ajutorul chirurgilor esteticieni.

Numeroasa publicatii au scos la inaintare imagini din trecut cu actuala Prima Doamna a Americii , iar fotografiile sunt savurate de o multime de internauti.

Vezi mai multe imagini cu Melania Trump, la varsta de 17 ani, pe Daily Mail

  • Imaginile care fac inconjurul internetului. Cum arata Prima Doamna a Americii in adolescenta

related posts

Modifică setările cookies