Imaginile cu Mihai Petre pe care si el le-a uitat. Cum arata pe vremea in care era coregraf, nu jurat, la "Dansez pentru tine"


Parca mai ieri aparea pentru prima data in showbiz si iti bucura serile de vineri prin comentariile acide pe care le facea la show-ul "Dansez pentru tine". Recunoscut drept juratul de neinduplecat, Mihai Petre nu a fost din prima critic al show-ului insa.


Nu multi isi amintesc, probabil, faptul ca Mihai Petre nu a fost din prima jurat al emisiunii "Dansez pentru tine". Initial, acum criticul de temut al vedetelor pariticipante, a participat in show in postura de coregraf si a contribuit chiar la succesul unei echipe memorabile.

Mihai Petre a lucrat cu luptatorul de K1 Ionut Iftimoaie si partenera lui, Monica Grosu,  in 2006, cand sportivul a acceptat propunerea de a participa la concurs in scop caritabil. Desi nu au castigat concursul, Ionut si Monica au ramas una dintre echipele simpatizate de publicul emisiunii, iar acest lucru s-a intamplat si datorita lui Mihai, care le-a construit coregrafii spectaculoase si a mizat pe popularitatea lui Ionut.

Daca nici tu nu iti mai aminteai de perioada in care Mihai era coregraf si nu jurat, vezi AICI cateva imagini de colectie de la inceputurile show-ului.

  • Imaginile cu Mihai Petre pe care si el le-a uitat. Cum arata pe vremea in care era coregraf, nu jurat, la Dansez pentru tine

related posts

Modifică setările cookies