Imaginile pe care Eros Ramazzotti nu le-ar fi vrut publice. Cum a fost surprinsa fiica lui de doar 18 ani la plaja


Aurora Sophie, fiica celebrului cantaret Eros Ramazzotti, nu mai este o fetita. La 18 ani, ea a inceput deja sa se transforme intr-o tinta a paparazzilor.


Recent, Aurora a fost surprinsa la plaja in Forte dei Marmi, alaturi de prietenele si mama ei. Imbracata intr-un bikini negru, din doua piese, format dintr-o bustiera si un slip care se leaga in laterale, adolescenta s-a transformat intr-un adevarat magnet pentru bliturile paparazzilor.

Cu parul prins intr-un coc lejer in varful capului si ochelari de soare la ochi, Aurora a demonstrat ca ii calca pe urme frumoasei ei mame, modelul Michelle Hunziker, prima sotie a lui Eros. Mandri ca au reusit sa o surprinda la plaja, in costum de baie, paparazzi au incercat sa o imortalizeze in cat mai multe cadre si din cat mai multe unghiuri.

Aurora este prima fiica a lui Eros, pe care acesta o are cu un model elvetian de care a divortat in 2009 din cauza comportamentului sau si a neintelegerilor pe care le avea cu femeia.

La 50 de ani, el a cunoscut-o pe Marica Pellegrinelli, care avea doar 25 si a luat-o de nevasta.

Cei doi au o fetita impreuna, Raffaela Maria, care s-a nascut in luna august a anului 2011 si pe care o tin departe de ochii presei, spre deosebire de sora ei vitrega mai mare, care e deja suficient de matura cat sa isi gestioneze singura imaginea publica.

  • Imaginile pe care Eros Ramazzotti nu le-ar fi vrut publice. Cum a fost surprinsa fiica lui de doar 18 ani la plaja

related posts

Modifică setările cookies