"Imi lua 10 minute sa ma incalt cu un pantof". Transformarea incredibila a unui profesor american din broscoi in print


Cantarea 165 de kilograme si, cu toate ca era profesor, nu le oferea deloc un exemplu pozitiv de sanatate elevilor lui.


James, un barbat de 25 de ani, s-a hotarat sa faca o schimbare in viata lui insa si a slabit 70 de kilograme intr-un an, transformandu-se din broscoiul cel urat intr-un adevarat print.

Daca in cea mai grea pertioada a vietii lui, cea in care cantarea 165 de kilograme, ii lua 10 minute numai sa se incalte cu un pantof, acum este in forma maxima si vorbeste despre investitia pe care a facut-o pentru a-si schimba complet garderoba de cateva ori.

James spune acum ca desi s-a chinuit enorm sa dea jos kilogramele in exces, ar putea sa se mai ingrase putin. Se simte extrem de bine, extrem de sanatos si prefera totusi sa nu mai incurajeze excesele, asa cum o facea pana nu demult.

"Imediat dupa ce m-am ingrasat, am avut o perioada in care m-am simtit bine in pielea mea. Elevii faceau glumite pe seama mea, dar nu le luam in serios. Intr-o zi, cand mi-au facut o poza pe terenul de sport, mi-am dat seama ca am ocupat efectiv toata fotografia. Acesta a fost semnalul meu de alarma", a spus el.

James spune ca a fost convins ca are o dieta echilibrata si sanatoasa intrucat trecea peste micul dejun si pranz.

"Beam sucuri acidulate si dulci, nu mancam deloc, iar seara ma imbuibam cu mancare chinezeasca, indiana si pizza. Acum nu ratez niciodata micul dejun si mananc cumpatat la pranz si seara. Ma mai alint din cand in cand cu mancare de la restaurantul indian, dar aleg meniuri mai usoare", a adaugat profesorul.

Pe langa dieta echilibrata, el a inceput sa mearga cu bicicleta, la recomandarea prietenilor. Desi nu mai incercase pana atunci acest sport, de la prima plimbare s-a indragostit iremediabil si a transformat ciclismul intr-o adevarata pasiune.

James spune ca elevii lui au observat schimbarea si ca sunt fericiti sa il vada mai slab si mai sanatos. Tu ce zici despre transformarea lui?

Foto: Dailymail

  • Imi lua 10 minute sa ma incalt cu un pantof . Transformarea incredibila a unui profesor american din broscoi in print

related posts

Modifică setările cookies