Impresionant! Tributul subtil pe care Meghan Markle şi Harry i l-au adus Prinţesei Diana în ziua nunţii


Printre miile de fotografii care au circulat pe internet zilele acestea, au stat la loc de cinste cele din arhivă, care o înfăţişau pe Lady Diana şi Prinţul Harry, pe vremea când acesta era doar un băieţel adorabil. 


În memoria soacrei sale, pe care nu a apucat să o cunoască, Meghan Markle a decis să poarte la recepţia nunţii sale "ceva albastru" foarte special. Un inel superb, cu piatră albastră, care a aparţinut Printesei Diana,a  strălucit la mâna ei dreaptă. Inelul, primut cadou de la soţul ei, Harry, a atras atenţia tuturor. Este unul dintre obiectele preţioase adorate de Lady Di.

Printesa Diana a fost fotografiată purtând inelul la o vizionare privată a licitației de rochii Christie în 1997. Diana a fost, de asemenea, fotografiată purtându-l n timpul unei vizite în Sydney, în 1996. Darul este un alt mod prin care Ducele a dorit ca mama sa să fie într-un fel prezentă în festivitățile cuplului. 

Meghan Markle a purtat ceva vechi - o pereche de cercei Cartier, cu care se mai afişase în public; câteva lucruri noi - rochiile şi voalul de cinci metri și ceva împrumutat - Diadema de diamante de la Regină.  

  • Impresionant! Tributul subtil pe care Meghan Markle şi Harry i l-au adus Prinţesei Diana în ziua nunţii

related posts

Modifică setările cookies