In Dallas era fantezia barbatilor, acum arata ca varianta feminina a lui Michael Jackson. Transformarea uluitoare a unei indragite actrite


Joan Van Ark a devenit cunoscuta in anii '80, dupa ce a avut un rol episodic in celebrul "Dallas". A urmat apoi rolul principal din serialul "Knots Landing", un spin-off al telenovelei texane, unde a jucat intre 1979 si 1993, si care a facut-o celebra in toata lumea.


Din nefericire pentru ea, ca multe alte colege din Cetatea Filmului, Joan a refuzat sa imbratraneasca natural, iar efectele numeroaselor operatii estetice la care s-a supus sunt dezastruoase.

In varsta de 69 de ani, vedeta uimeste cu silueta ei zvelta, de pustoiaca, dar in egala masura socheaza cu chipul ei desfigurat.

Joan Van Ark isi datoreaza look-ul de zombie mai multor rinoplastii, numeroaselor operatii de lifting facial si lifting al ochilor, dar si injectiilor cu Botox si colagen etc.

In mod ironic, Van Ark a aparut intr-un episod al celebrului serial despre chirurgie estetica "Nip/Tuck". O sursa de pe platoul de filmare a declarat insa pentru "Daily Mail" ca actrita a cerut mai multe ore ca sa i se aplice machiajul si sa i se faca coafura inainte de filmare si ca singura mancare pe care a consumat-o intreaga zi a fost o banana. De asemenea, au fost necesare 4 ore pentru a aseza luminile pe platou astfel incat vedeta sa fie multumita.

  • In Dallas era fantezia barbatilor, acum arata ca varianta feminina a lui Michael Jackson. Transformarea uluitoare a unei indragite actrite

related posts

Modifică setările cookies