In pictoriale arata uimitor. Cum arata insa in realitate miliardara Tamara Ecclestone in costum de baie


Fiica patronului Formula 1, Bernie Ecclestone, este una dintre cele mai invidiate femei din lume. Pe langa averea uriasa pe care o mosteneste, Tamara are si un fizic de invidiat, obtinut recent printr-o dieta eficienta si mult sport.


Atat de mandra este britanica de formele sale incat a pozat pentru un calendar sexy pe 2013, imbinand narcisismul cu filantropia, deoarece banii obtinuti din vanzarea calendarului vor fi donati unui spital de copii.

Daca in pictorialul pentru calendar miliardara, in varsta de 28 de ani, pare sa aiba un corp perfect, cu bust mare, talie minuscula, abdomen plat si picioare subtiri, in realitate, insa, situatia este putin alta.

Vedeta a fost surprinsa de paparazzi ieri, pe o plaja din Miami, unde se relaxa alaturi de logodnicul ei.

Cu siguranta silueta Tamarei este armonioasa, dar perfectiunea din calendar nu exista. In primul rand, desi nu se vad atunci cand sta in picioare si isi suge burta, colaceii de pe abdomenul tinerei sunt vizibili atunci cand sta in fund.

In al doilea rand, desi tonifiate, picioarele ei nu sunt, cu siguranta, la fel de subtiri ca in imaginile sexy din calendar. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca o admiram pentru ambitia de care a dat dovada slabind si tonifiindu-si corpul astfel.

Spune si tu: ce parere ai de silueta nephotoshopata a Tamarei? Iti place sau nu?

  • In pictoriale arata uimitor. Cum arata insa in realitate miliardara Tamara Ecclestone in costum de baie

related posts

Modifică setările cookies