În tinerețe, era ”cea mai dorită femeie din lume”. Cum arată, la 77 de ani, Raquel Welch


Actrița Raquel Welch a fost considerată, mult timp, una dintre cele mai frumoase femei din lume.


Chiar și acum, ajunsă la o vârstă înaintată, de 77 de ani, Raquel Welch și-a păstrat strălucirea și linia siluetei care a consacrat-o.

Citește și: Sophia Loren- la fel de frumoasa la 84 de ani ca la 30! GALERIE FOTO

Raquel Welch, pe numele real Jo Raquel Tejada, a studiat baletul de la 7 ani, dar a fost nevoită să renunțe la visul de a deveni dansatoare profesionistă. La 14 ani, era deja remarcată în concursuri de frumusețe locale. La doar 18 ani, a rămas însărcinată și nevoită să se căsătorească cu iubitul din timpul liceului, James Welch. 

A doilea copil, Tahnee, a urmat la scurt timp, însă Raquel nu s-a lăsat descurajată și s-a îndreptat spre o carieră în actorie. La scurt timp după ce a divorțat și s-a mutat în Los Angeles, aceasta a devenit un star internațional, grației rolului din ”One Million Years B.C.”, care i-a exploatat imaginea de sex-simbol.

Dacă filmografia sa nu este bogată în titluri, Raquel Welch rămâne totuși unul dintre sex simbolurile de la Hollywood, aceasta fiind desemnată de mai multe ori ”cea mai dorită femeie din lume”.  

Care este secretul frumuseții ei la 77 de ani?

Aceasta nu recunoaște faptul că a recurs la botox sau la intervenții estetice, mărturisind că își menține frumusețea tenului cu o cremă folosită de fermieri pentru a unge ugerul vacilor.

”Recunosc că este un pic ciudat acest balsam. Este folosit pentru a unge ugerul vacilor, după muls. Dar, câtodate, pot să te dai pe față și te trezești cu o piele hidratată. Credeți-mă, sunt o mulțime de mumii care folosesc acest  balsam”.

Cei doi copii ai lui Welch au ajuns și ei la vârsta de 50 de ani, însă Raquel (77 de ani)  rămâne o femeie extrem de frumoasă.

Vedeți în galeria foto de mai jos cum arată Raquel Welch acum.

Foto: Getty
  • În tinerețe, era ”cea mai dorită femeie din lume”. Cum arată, la 77 de ani, Raquel Welch

related posts

Modifică setările cookies