In urma cu 20 de ani cucerea lumea, acum a ajuns de nerecunoscut. Cum arata Gabriela Spanic dupa multe operatii estetice


Daca in trecut cucerea inimile tuturor cu frumusetea sa, acum nu a mai ramas nimic din chipul angelic al uneia dintre cele mai iubite actrite de telenovele, Gabriela Spanic.  Schimbarea dramatica prin care a trecut nu a fost cauzata de timp, ci de operatiile estetice numeroase, iar fanii sau nu sunt intotdeauna multumiti de asta.


Frumusetea de altadata a fost cea care a facut-o celebra pe actrita, mai exact in 1992 cand a castigat titlul de Miss Venezuela. Odata ce oamenii din industria cinematografica mexicana au vazut-o, si-au dat seama de potentialul ei si in 1998 primea rolul principal in “Uzurpatoarea”, rol ce i-a asigurat faima in toata lumea si a cucerit inimile tuturor. 


Acum, la aproape 20 de ani de atunci, celebritatea nu a disparut, insa naturaletea chipului sau angelic, da. Postarile actritei de pe retelele de socializare sunt cele care au alimentat zvonurile: chipul sau este mult prea schimbat, aproape de nerecunoscut.
Se pare ca si-ar fi facut implant in pometi, si-ar fi marit buzele, sanii si posteriorul, insa actrita neaga vreun fel de interventie la nivelul chipului, printr-o declaratie pentru revista “People”: “Make-up artistii spun ca am unul dintre cele mai reusite tipuri de ten. Nu am niciun fel de operatie estetica la nivelul fetei, totul este natural. Lumea se asteapta sa arat ca in prima mea aparitie in “Uzurpatoarea”, insa atunci aveam 24 de ani, iar schimbarile se datoreaza trecerii timpului.”

Actrita este obisnuita sa fie pe primele pagini ale publicatiilor. In urma cu sase ani a fost victima unei tentative de asasinat, a fost otravita de fosta ei asistenta personala, Maria Celeste Fernandez. Atunci a avut de suferit atat ea, cat si fiul si mama sa, toti ramanand cu sechele grave ale intoxicatiei cu sulfat de amoniu.
 


In 2013 a marturisit ca sanatatea sa este subreda din cauza acelei intoxicatii care i-a afectat organele, in principal plamanii si ficatul. Anul trecut a fost protagonista unui alt scandal. Publicatiile din Mexic au scris despre ea ca si-ar fi schimbat orientarea sexuala si ca s-ar iubi cu o frumoasa afacerista brazilianca. Insa Gaby a negat zvonurile spunand ca s-a saturat de tot ce se scrie in presa despre ea, ca nu si-a schimbat orientarea, iar brazilianca ii este doar o foarte buna prietena.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos:
  • In urma cu 20 de ani cucerea lumea, acum a ajuns de nerecunoscut. Cum arata Gabriela Spanic dupa multe operatii estetice

related posts

Modifică setările cookies