"Ingerasul" care se poate transforma in demon.Vedeta care isi schimba radical infatisarea in functie de haine si machiaj


Model Victoria's Secret, Romee Strijd este o tanara de 20 de ani care se poate transforma radical cu doar cateva farduri. Daca fara machiaj arata ca un "ingeras", atunci cand se lasa pe mana make-up artistilor poate arata ca o adevarata vampa.


In 2015, Romee si-a vazut un vis cu ochii: a primit mult ravnitele "aripioare" de ingeras Victoria's Secret. De origine olandeza, Romee are niste trasaturi de papusa Barbie: ochi albastri, buze roz, parul blond, nas perfect.

Frumoasa olandeza a fost descoperita de un agent de modele in adolescenta, in timp ce era la cumparaturi cu mama sa, in Amsterdam. "Eram atat de timida, incat am refuzat oferta", a spus tanara.

De atunci s-au intamplat multe: pe langa contractul cu Victoria's Secret, a defilat in zeci de prezentari de moda pentru branduri renumite, a aparut in revistele de fashion si a devenit un nume important in lumea modellingului.

Invitata la o petrecere mondena organizata de Victoria's Secret, Romee a renuntat la infatisarea angelica pentru un look mult mai provocator. Rochia sexy purtata de supermodel a atras toate privirile.

  • Ingerasul care se poate transforma in demon.Vedeta care isi schimba radical infatisarea in functie de haine si machiaj

related posts

Modifică setările cookies