Inna se iubește cu un actor din telenovela Suleyman Magnificul? Ce a spus vedeta despre relația ei cu Burak Ozcivit


Inna petrece tot mai mult timp în Turcia, iar desele călătorii ale vedetei au dat naștere unor zvonuri conform cărora ar fi început o relație cu Burak Ozcivit, un cunoscut actor care a jucat telenovela “Suleyman Magnificul”.


Inna este extrem de îndrăgită în Turcia, unde are numeroase concerte. Recent, vedeta a primit un contract în aceeași țară pentru a filma un spot publicitar alături de Burak Ozcivit, un cunoscut actor care a jucat în telenovelele „Dragoste infinită” și „Suleyman Magnificul”. După ce au petrecut mai mult timp împreună, au început să apară și zvonurile conform cărora Inna și Burak Ozcivit ar fi împreună.


 

Senin içinde bir yıldız var, #yıldızgibigiyin @altinyildizclassics

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) onActorul în vârstă de 33 de ani este căsătorit încă din 2017, dar presa turcă a dezvăluit faptul că Burak și soția lui Fahriye au deja probleme în cuplu.

Fiind pusă într-o situație dificilă, Inna, care este extrem de discretă cu viață ei personală, a declarat că se înțelege foarte bine cu Burak, dar că între ei este doar o relație de elev-profesor pentru că el o ajută să învețe limba turcă.


 

????

A post shared by INNA (@inna) on


 

Pentru ca ... w @themotans ???????? Multumesc

A post shared by INNA (@inna) on


Inna a reușit mereu să păstreze discreția atunci când a venit vorba despre viața ei sentimentală. Vedeta s-a iubit cu managerul ei, Lucian Gitita, timp de 5 ani și jumătate, iar în prezent are o relație cu un fotograf și producător american pe nume John Perez. 

Pe plan muzical, Inna a revenit cu o nouă colaborare cu The Motans. Piesa se numește “Pentru că”, iar Inna a declarat: „Mă bucur să colaborez din nou cu The Motans, este un artist extraordinar, talentat și sper ca această piesă pe care am compus-o împreună să vă bucure și să vă facă să iubiți sincer”. Într-o singură zi de la lansare, piesa a strâns peste 600.000 de vizualizări.

  • Inna se iubește cu un actor din telenovela Suleyman Magnificul? Ce a spus vedeta despre relația ei cu Burak Ozcivit

related posts

Modifică setările cookies