Irinel Columbeanu s-a afișat pentru prima dată cu noua lui iubită. Este tot model și are doar 21 de ani


După 7 ani de când s-a despărțit de Monica Gabor, Irinel pare să-și fi găsit din nou dragostea în brațele unei fete cu 39 de ani mai tânăra decât el. Se pare că Irinel are un anumit tipar după care își alege iubitele, căci și actuala este brunet, cu părul lung și lucrează ca model.


Irinel Columbeanu nu s-a grăbit să își refacă viață sentimentală după ce s-a despărțit de mama fetiței lui. Au trecut mai bine de șapte ani de când a divorțat de Monicași abia acum se pare că o altă tânără a reușit să îi fure inima. Noua iubită se numește Oana Cojocaru și are multe puncte în comun cu Monica. Fosta soție avea 18 ani atunci când l-a cunoscut pe Irinel, Oana are 21. Ambele activează în lumea modelingului, sunt brunete, cu ochii căprui și au părul lung.  
Pentru a-și face intrarea în lumea showbiz-ului cum se cuvine, Irinel a plătit un fotograf celebru, Zainea Alexandru, pentru a-i face o ședință foto Oanei chiar în vila lui din Izvorani. Tânăra a pozat în rochii de seară, dar și în costume de baie provocatoare. Și, pentru a-și anunța oficial relația, printre fotografiile demne de o revistă de modă, “s-au strecurat” și două cadre cu cei doi îndrăgostiți.

Din fotografiile de pe profilul de Facebook al Oanei, reiese că tânăra lucrează și ca stewardesa.
Irinel și Monica s-au despărțit în 2011, atunci când ea avea doar 23 de ani. La vremea respectivă, Monica povestea cum a reușit să o impresioneze, deși era o diferența atât de mare de vârstă între ei: “eram un copil și a contat pentru el pentru că a fost foarte ușor să mă vrăjească, să mă impresioneze, să mă ducă într-o lume magică. În primul rând, ce m-a impresionat la el a fost felul în care m-a tratat”. Oana Cojocaru nu a făcut încă nicio declarație, dar nu este exclus ca Irinel să fi urmat aceiași pași pentru a o cuceri.

  • Irinel Columbeanu s-a afișat pentru prima dată cu noua lui iubită. Este tot model și are doar 21 de ani

related posts

Modifică setările cookies