Isi spune ,,Regina Airbag-urilor" si este papusa Cehiei. Cum arata look-ul de 1000 de lire pe luna


Are 18 ani si isi spune ,,Regina Airbag-urilor", iar transformarea sa a inceput inca de cand avea 13 ani. O tanara din Republica Ceha ii fascineaza si ingrozeste pe internauti, in egala masura.


,,Barbie fara machiaj este atat de dulce, dar eu vreau sa fiu sexy!" este replica dupa care Gabriela se ghideaza in viata. Dupa ce a facut o reala obsesie pentru cea mai celebra papusa din lume, tanara din Praga a decis ca este ok sa investeasca 1000 de lire pe luna in look-ul sau. Iar cei care o ajuta sa faca asta sunt chiar parintii ei.

Desi a apelat pentru prima data la ajutorul medicilor esteticieni, la 16 ani, Gabriela a povestit ca inca de la 13 si-a dorit sa arate ca in prezent. 

Inspirata de alte ,,Barbie" umane, dar si de colectia sa impresionanta de 300 de papusi diferite, tanara are in plan o multime de alte operatii, printre care si scoaterea unor coaste, marirea sanilor (din nou!) si implanturi in fese.

Gabriela isi petrece aproximativ 3 ore si jumatate pe zi, aranjandu-se in asa fel incat sa semene cu idolul ei si spune ca nu crede in look-ul natural, avand in vedere ca ,,mai nimic nu mai este natural in zilele noastre".
 


,,Am avut mereu stima de sine. Daca iubesc frumusetea artificiala nu inseamna ca am avut astfel de probleme", a mai povestit tanara, in timp ce mama acesteia spune ca i-a pregatit pe ea si pe tatal ei inca de cand era mica: ,,ne-a pregatit incet, incet, pentru asta, dar nu am realizat cat de serios era totul pentru ea."  

Gabriela are un numar impresionant de fani, insa primeste si o multime de critici de la mamele tinerelor care o apreciaza: .,Cred ca sunt un exemplu mult mai bun decat majoritatea celebritatilor care consuma droguri, schimba frecvent partenerii si se implica in scandaluri. Copiii urmaresc non top asta si parintii lor nu sunt deranjati. Eu ii incurajez mereu sa faca ce vor cu ei insisi si cu ceea ce vor sa devina. Acesta este mesajul pe care il transmit." 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Isi spune ,,Regina Airbag-urilor si este papusa Cehiei. Cum arata look-ul de 1000 de lire pe luna

related posts

Modifică setările cookies