Iti mai aduci aminte de Nick de la N&D? Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata acum! Are patratele pe abdomen


Nick a intrat intr-un con de umbra din punct de vedere profesional dupa destramarea trupei N&D, dar a inceput sa ii mearga mult mai bine pe plan personal. Artistul este un familist, a slabit si s-a apucat de sala, iar in prezent este de nerecunoscut.

Tag-uri: #Nick N&D

Cat de mult se poate schimba o persoana in aproape 20 de ani? Foarte mult! O dovada este si Nick de N&D. Dupa destramarea formatiei care a facut senzatie in anii `90, Nick s-a axat mai mult pe viata personala. A renuntat la parul oxigenat, s-a ras in cap, s-a casatorit, a facut si un copil, care are acum 8 ani, a salbit si s-a apucat de sala pentru a-si umple corpul de muschi.


 

A post shared by NiCK nnd (@nick_nnd) on


 

A post shared by NiCK nnd (@nick_nnd) on


Artistul si-a surprins transformarea printr-o multime de selfieuri pe care le-a postat pe conturile lui de socializare. Pentru ca un corp lucrat la sala nu putea fi lipsit de tatuaje, Nick si-a facut doua desene permanente, mari, pe bratul stang.


 

#family #happy #love

A post shared by NiCK nnd (@nick_nnd) on


Nick are si un canal de YouTube, urmarit de peste 16.000 de persoane, iar cel mai recent single l-a lansat cu un an in urma si se numeste “Rad plangand”.

related posts

Modifică setările cookies