Iti mai amintesti de fetita cu voce de aur de la "Romanii au Talent"? Cum arata Rebeca Maria Neacsu acum


Rebeca Maria Neacsu avea 7 ani cand a fost lansata prima editie a show-ului "Romanii au Talent" si isi dorea inca de atunci sa devina o artista desavarsita.


"Romanii au talent" a fost o mare provocare pentru fetita, care, vazand promo-ul la ProTv, si-a dorit sa fie pe scena. Zis si facut. Copila a ajuns in fata celor trei jurati, iar cei 3 de DA spusi de Andra, Andi si Mihai nu au facut decat sa-i amplifice dorinta de a merge mai departe.

"Pot sa spun clar ca esti preferata mea. Imi dau seama ca in concursul asta am ascultat doua voci. Esti uimitoare, fantastica. Esti incredibila si iti multumesc ca ai venit. Ai reusit sa ma scoti din platoul asta si sa ma duci intr-o alta lume, pe care tu ai reusit sa o creezi", ii spunea Mihai Petre copilei dupa auditie.

"Esti un copil minunat, esti foarte, foarte talentata. Te felicit si inca nu imi vine sa cred ce voce puternica intr-un copil atat de mic", a adaugat si Andra, in timp ce Andi a spus ca "pe cat este de mica, pe atat este de mare".

Intr-adevar, Rebeca a este ceva mai mare acum, a crescut, se transforma incetul cu incetul intr-o adevarata domnisoara, insa vocea minunata ii ramane aceeasi, spre deliciul admiratorilor. Ai mai jos un filmulet recent al fetitei, care a sustinut un recital alaturi de corul Union. Ai mai jos si o imagine cu Rebeca la 9 ani. Spune-ne daca iti place.

FOTO: Nicu Bostan via Facebook

  • Iti mai amintesti de fetita cu voce de aur de la Romanii au Talent ? Cum arata Rebeca Maria Neacsu acum

related posts

Modifică setările cookies