Iti mai amintesti de Oana de la Genius? Vezi cum arata la 10 ani de la despartirea trupei


Trupa Genius ne-a incantat copilaria cu hit-uri precum "Ciocolata", "Macho man" sau "Orasul trist". Aflati pe culmile succesului in anii ’90, membrii formatiei au decis insa sa se desparta brusc si sa urmeze cariere cu totul si cu totul diferite.


"Ciocolata e a mea, nu o dau la nimenea" era unul dintre cele mai cantate versuri ale anilor ’90, iar vocea Oanei, solista trupei Genius, cea mai ascultata din aceeasi perioada. 

Cum sa incurajezi talentul si creativitatea copilului tau. 4 sfaturi simple si eficiente

Tanara si plina de energie, Oana se transformase intr-un adevarat icon pentru generatia de tineri si adolescenti carora li se adresa.

Trupa Genius a avut toate ingredientele necesare unei formatii de succes: doi frati simpatici si talentati care cantau partea de rap, o tanara solista frumoasa care a avut o relatie cu unul dintre ei, un conflict nedeclarat pentru inima ei si melodii cu sare si piper care puteau fi ascultate non-stop la radio.

Dupa despartirea trupei, toate acestea au disparut, iar fiecare membru si-a vazut drumul. Frumoasa Oana a disparut din peisajul divertismentului romanesc si s-a transformat acum intr-o femeie in adevaratul sens al cuvantului.

Oanei i-a placut sa se joace cu stilurile si cu look-urile, dar si-a pastrat parul blond, adoptand adesea diferite coafuri. Solista trupei a renuntat la parul lung pe care il avea in anii ’90 si are o tunsoare scurta, moderne, chic, extrem de indrazneata.

Desi afiseaza acelasi zambet frumos dintotdeauna, Oana a mai luat cateva kilograme in plus, care o prind foarte bine insa.

Iti mai amintesti de trupa Genius? Care era melodia ta preferata?

  • Iti mai amintesti de Oana de la Genius? Vezi cum arata la 10 ani de la despartirea trupei

related posts

Modifică setările cookies