Iti mai amintesti de trupa Blaxy Girls? Vezi cat de sexy este acum Ruxi, copila rebela a trupei


Trupa Blaxy Girls a facut furori in topurile din Romania in anul 2007, cand a lansat primul hit, "If you feel my love" sau varianta in romana "Oare trebuie sa pierzi".


Trupa Blaxy Girls a luat nastere, de fapt, cand Costi Ionita a descoperit-o pe Ruxandra Iliescu intr-un coafor din Constanta. Adolescenta de atunci se afla acolo pentru a-I face o programare mamei ei, iar angajatele au inceput sa ii laude talentul muzical.

Curios, Costi a pus-o sa cante si, impresionat fiind de abilitatile vocale, a intrebat-o daca ar fi interesata de o colaborare. Mai apoi au fost cooptate si celelalte membre si au fost puse bazele trupei pop-rock Blaxy Girls, care veneau cu un gen nou pentru Romania.

Fetele nu doar ca au facut senzatie in topuri cu primul hit, ci au si participat la competitii internationale precum Cerbul de Aur si Eurovision, cunoscand un succes nebun la vremea respectiva. Acesta nu a durat mult insa, ele mai lansand inca trei piese cun0oscute (Dear Mama, Mr. & Mrs. President si Mi-e dor), si apoi ajungand intr-un con de umbra.

Cu toate ca nu s-a mai auzit nimic despre ele, solista Ruxandra Iliescu este relativ activa pe retelele de socializare si a apelat chiar la o schimbare destul de radicala de look. Cu un roscat exploziv si o atitudine de star rock evidente, Ruxi demonstreaza ca nu mai este doar pustoaica rebela de la inceputul carierei, ci ca s-a transformat intr-o femeie adevarata.

Ce parere ai despre transformarea solistei Blaxy Girls? Iti mai amintesti primul lor hit?

  • Iti mai amintesti de trupa Blaxy Girls? Vezi cat de sexy este acum Ruxi, copila rebela a trupei

related posts

Modifică setările cookies