Iti mai amintesti de trupa Spin? Vezi cum s-a schimbat solista Roxana la 10 ani de la lansarea hit-ului "Nimeni pe drum"


Trupa Spin a aparut pe piata muzicala din Romania in anul 2004 in urma participarii la preselectia concursului Cerbul de Aur. Lansand pe piata melodia "Nimeni pe drum", Roxana, Marius, Sorin, George si Catalin au ajuns rapid pe primele pozitii ale topurilor de specialitate.


Roxana Andronescu s-a facut remarcata in industria muzicala romaneasca in trupele MB&C si Capuccino, pentru ca mai apoi sa isi contureze imaginea ca solista a trupei Spin.

Cu parul brunet tuns bob, haine in stil glam rock si o voce puternica, Roxana a castigat respectul colegilor de breasla si si-a creat un grup semnificativ de fani care i-a urmarit in permanenta cariera si proiectele.

In ultimii ani insa, vedeta nu a mai fost atat de mediatizata ca inainte. Daca ne referim strict la Roxana, ea si-a urmat in continuare meseria de cascador, dar si dragostea pentru arta, compunand si facand colaborari cu trupe importante din industrie precum BUG Mafia.

In plus, ea a colaborat cu Tommo Production, unul dintre cele mai noi studiouri de productie muzicala de la noi din tara.

In ceea ce priveste look-ul, Roxana a renuntat la coafura rigida pe care a avut-o cand a aparut pe piata si isi poarta parul lung, lasat pe spate.

Ea nu s-a schimbat extrem de mult, insa a renuntat la machiajul rock si opteaza cel mai adesea pentru aparitii naturale, muzica fiind lucrul asupra caruia isi indreapta toata atentia.

  • Iti mai amintesti de trupa Spin? Vezi cum s-a schimbat solista Roxana la 10 ani de la lansarea hit-ului Nimeni pe drum

related posts

Modifică setările cookies