Iulia Vântur se bucură de mare succes în India, acolo unde s-a mutat în urmă cu mai bine de 10 ani. Aceasta are o carieră uimitoare în industria muzicală de acolo.

Românca nu ezită să se folosească de notorietatea ei și atunci când cineva are nevoie de ajutor. În urmă cu puțin timp, aceasta a făcut un apel umanitar pe rețelele de socializare.

Pe pagina sa de Instagram, Iulia Vântur a publicat un filmuleț extrem de trist, în care apărea o cățelușă care pare că se confruntă cu probleme grave de sănătate și are mare nevoie de ajutor. VEZI FOTO IN GALERIA DE MAI JOS

Iulia Vântur a mărturisit că animăluțul din imagini are mari probleme și trebuie să fie mutat din adăpostul în care se află într-o instituție privată, pentru a primi tratament. Ca acest lucru să devină posibil însă, pentru cățelușă ar trebui să se strângă 20.000 de rupii. Tocmai de aceea, fosta prezentatoare din România și-a rugat urmăritorii să o ajute și să doneze, pentru ca aceasta să fie mutată cât mai repede, potrivit Wowbiz.ro.

„Ajutor! Este la doar 20.000 rupii distanță de obiectivul ei. Vă rog, ajutați-ne să răspândim zvonul și să o ajutăm. Fiecare minut contează pentru ea... Trebuie să fie mutată cât mai curând posibil”, este mesajul pe care Iulia Vântur l-a scris pe Instagram, alături de imaginile dezolante.


Sursă foto: Instagram