Jade din "Clona", cu parul scurt. Cum s-a transformat actrita Giovanna Antonelli la 14 ani de la terminarea serialului


Cand juca in "Clona", Giovanna Antonoelli era mandra posesoare a unui par lung, ondulat si bogat. La 14 ani de la incheierea serialului, actrita a facut o schimbare de stil.


Cei care ii urmaresc contul de Instagram au observat va Giovanna nu se da in laturi cand vine vorba de schimabrile de look. Vedeta se joaca adesea cu aspectul ei, iar intr-una din cele mai recente imagini si-a promovat un look inedit: a aparut cu parul tuns si coafat in bucle glamuroase.

 

???????? @aledesouza1970 @pinymontoro @fernandolouza @claudiaonline ⚡️????

A photo posted by EquipeGio (@gioanto) on


Dincolo de faptul ca in "Clona" a fost nevoita sa adopte un anumit look si sa semene perfect cu o marocana, pentru rolul lui Jade, Giovanna a fost nevoita sa practice dansul din buric in fiecare zi timp de doua luni, intrucat trebuia sa faca o serie de coregrafii si sa creeze impresia ca este un talent natural acela de a-si undui corpul asemenea femeilor musulmane.

 

Te amo!!!!! @aledesouza1970 ❤️@edupradoo @pinymontoro @fernandolouza #claudia

A photo posted by EquipeGio (@gioanto) on


La fel de dedicata, Antonelli a studiat intens si pentru urmatoarele mari roluri pe care le-a primit, mai ales acela al Anitei Garibaldi, in telenovela "Sapte pacate". Pentru a intra in pielea personajului istoric, actrita a citit o multime de biografii ale acesteia, iar prietenii spun chiar ca de-a lungul filmarilor ea chiar traia ca si era Anita Garibaldi.

De la incheierea filmarilor pentru Clona si pana in prezent Giovanna a jucat in alte sapte seriale, iar in cel mai recent proiect al sau, S.O.S Mulheres ao Mar!, a jucat rolul Adrianei, o femeie care decide sa plece intr-o croazeira pentru a-si recastiga sotul. 

related posts

Modifică setările cookies