Jade Jagger, fiica lui Mick Jagger, a fost arestată în Ibiza pentru agresarea unei polițiste


Fiica lui Mick Jagger, Jade, și-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în arestul poliției din Ibiza, informează ziarul „El Mundo”. Femeia, care e designer de bijuterii, a fost implicată într-o altercație cu polițiștii spanioli.


Jade Jagger a fost arestată miercuri în Ibiza, după ce a agresat un echipaj de poliție. Conform ziarului El Mundo, fiica lui Mick Jagger de la The Rolling Stones a intervenit în apărarea unui prieten care avea o altercație cu membrii staff-ului unui restaurant din zona centrală a orașului. 

Polițiștii chemați să aplaneze conflictul au vrut să-l rețină pe bărbat, însă Jade Jagger a intervenit și i-a atacat pe polițiști, susține publicația. În urma agresiunii, o polițistă a fost rănită.

Jade Jagger (51 de ani) a fost arestată pentru ultraj, împreună cu prietenul ei, și și-a petrecut noaptea la poliție. 

O sursă locală a confirmat pentru Daily Mail că bărbatul care o însoțea pe fiica lui Jagger a fost cel agresiv. 

Au încercat să-l liniștească de mai multe ori, iar el s-a repezit la polițiști și l-a agresat pe unul dintre ei. A fost nevoie să fie arestat. Atunci a apărut o femeie foarte agresivă și s-a năspustit asupra unui polițist, împingându-l și insultându-l”, a declarat sursa pentru ziarul britanic.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Jade Jagger, fiica lui Mick Jagger, a fost arestată în Ibiza pentru agresarea unei polițiste

related posts

Modifică setările cookies