Jade, la 40 de ani. Cum arata acum actrita care a facut furori in "Clona"


In Romania s-a facut remarcata prin rolul din "Clona". Giovanna Antonelli este insa una dintre cele mai apeciate actrite de seriale din Brazilia si o remarcabila producatoare si prezentatoare de televiziune. 


Inainte de succesul rasunator pe care l-a avut ca Jade, actrita Giovanna Antonelli  mai jucase in cateva seriale apreciate, printre care si "Legaturi de familie". Mai apoi a venit auditia pentru fenomenul "Clona" si cunoasterea adevaratului succes.

Pentru rolul lui Jade, Giovanna a fost nevoita sa practice dansul din buric in fiecare zi timp de doua luni, intrucat trebuia sa faca o serie de coregrafii si sa creeze impresia ca este un talent natural acela de a-si undui corpul asemenea femeilor musulmane.

La fel de dedicata, Antonelli a studiat intens si pentru urmatoarele mari roluri pe care le-a primit, mai ales acela al Anitei Garibaldi, in telenovela "Sapte pacate". Pentru a intra in pielea personajului istoric, actrita a citit o multime de biografii ale acesteia, iar prietenii spun chiar ca de-a lungul filmarilor ea chiar traia ca si era Anita Garibaldi.

De la incheierea filmarilor pentru Clona si pana in prezent Giovanna a jucat in alte sapte seriale, iar in cel mai recent proiect al sau, S.O.S Mulheres ao Mar!, a jucat rolul Adrianei, o femeie care decide sa plece intr-o croazeira pentru a-si recastiga sotul.

Giovanna a implinit recent 40 de ani, are trei copii (dintre care unul cu partenerul ei din "Clona", Murilo Benicio), este partenera regizorului Leonardo Nogueira si locuieste in Rio. Iata imagini recente cu vedeta:

 

Tati @tatimakeup e Didi @didi_cabelo ???? Make e hair! #alice #solnascente☀️

A photo posted by EquipeGio (@gioanto) on 

???? @andrepassos @lavoisier @nelizedezzen @boaforma

A photo posted by EquipeGio (@gioanto) on


 
  • Jade, la 40 de ani. Cum arata acum actrita care a facut furori in Clona

related posts

Modifică setările cookies