Jason Alexander, schimbare de look: cum arata acum indragitul George Constanza din Seinfeld


Majoritatea dintre noi il cunoastem pe simpaticul George Constanza din sitcomul-ul american "Seinfeld" si stim ca acesta incerca in permanenta sa gaseasca un leac miraculos pentru chelire. Personajul George a fost interpretat de actorul Jason Alexander, care a devenit astfel un prototip al barbatului chel din anii '90.


In mod surprinzator, Jason Alexander (pe numele sau real Jason Scott Greenspan) are in prezent 53 de ani, dar arata mult mai bine decat arata acum 20 de ani, pe vremea cand il interpreta pe George. Motivul este simplu si are legatura cu podoaba lui capilara, care pare sa se fi refacut miraculos, dupa 2 decenii de chelie.

Actorul a povestit intr-un interviu ca secretul este o peruca customizata. "Ceea ce vedeti acum pe capul meu este o peruca foarte buna, semi-permanenta. Semi-permanenta inseamna ca o pot purta constant, timp de cateva saptamani, daca vreau. Pot sa inot cu ea, pot sa fac dus, pot sa merg la sala - orice as face, ea ramana la locul ei."

Jason a mai spus ca a inceput sa cheleasca de la 17 ani si ca, dupa ce a suferit multa vreme din acest motiv, a invatat apoi sa-si accepte imaginea. De-a lungul anilor, actorul a povestit ca s-a gandit la diverse metode prin care putea arata mai tanar. La un moment dat s-a gandit chiar sa se rada in cap, dar aceasta alegere i-ar fi limitat rolurile primite.

Si un implant de par a fost o varianta la care s-a gandit intens, dar odata ce si-ar fi pus un implant nu ar mai fi putut interpreta roluri de barbati cheli. Asa ca a ales o peruca customizata care, spune el, ii ofera libertatea si incredere de care are nevoie.

Desi a mai aparut in cateva seriale TV in ultimii ani in roluri episodice (in 2008 in "Criminal Minds" si in 2011 in "Harry's Law"), in prezent, Jason Alexander a renuntat la cariera de actor de televiziune in favoarea carierei de actor de teatru.

Din 2007, Alexander a fost numit Directorul Artistic al companiei de teatru Reprise, din Los Angeles, unde a si regizat  cateva piese.

Spune si tu: ce parere despre schimbarea de look a lui "George"? Iti place mai mult acum, sau iti placea cum arata inainte?

  • Jason Alexander, schimbare de look: cum arata acum indragitul George Constanza din Seinfeld

related posts

Modifică setările cookies