Jason Trawick, fostul iubit al lui Britney Spears este de nerecunoscut. Actorul a trecut de la un abdomen cu patratele la o burta de batran


De cand s-a despartit de cantareata, Jason Trawick nu s-a mai ingrijit de aspectul lui fizic si s-a transformat dintr-un barbat atragator intr-un batran cu burta.


In urma despartirii de Britney Spears, Jason Trawick nu si-a castigat doar libertatea de a se intalni cu cine doreste el, ci si dorinta de a renunta la patratele de pe abdomen, cu care obisnuia sa se laude ori de cate ori avea ocazia in favoarea unui aspect total inestetic.

Recent, actorul a fost surprins de paparazzi in timp ce parasea un restaurant in regim take-away si infuleca o felie de pizza direct din cutie. Desi acesta a observat prezenta fotografilor in preajma, pofta era prea mare si nu a putut renunta la placerea de a manca pe strada.

La cateva zile dupa ce imaginile surprinse cu Jason Trawick au aparut in tabloide, actorul a postat o fotografie pe pagina lui de Instragram si a transmis un mesaj celor ce l-au facut sa realizeze ca a cam exagerat cu mancarea in ultima vreme si e momentul pentru o dieta.

“Va multumesc. Aveam nevoie de asa ceva. De astazi incep sa merg la sala si sa tin dieta. Ne vedem peste o luna de zile.” a comentat Jason la o fotografie facuta chiar de el cu telefonul mobil.


Citeste si

 
  • Jason Trawick, fostul iubit al lui Britney Spears este de nerecunoscut. Actorul a trecut de la un abdomen cu patratele la o burta de batran

related posts

Modifică setările cookies