Joaca rolurile iconice din noul "Dirty Dancing". Cum arata actorii care repun in scena unul dintre cele mai iubite filme


Baby si Jhonny Castle sunt personajele care au ramas intiparite in mintile fanilor timp de 30 de ani si care vor fi celebre pentru mult timp de acum incolo. Dupa ce Patrick Swayze si Jennifer Grey au reusit sa joace imepcabil rolurile care le-au adus faima in intreaga lume, alti actori isi vor incerca norocul, intr-un remake al filmului "Dirty Dancing".


Baby, o tanara care se indragosteste iremediabil de dans si de un barbat mai in varsta decat ea in timpul unui concediu de lux alaturi de parinti, va fi jucata acum de tanara Abigail Breslin, cunoscuta inca din copilarie pentru personajele extrem de simpatice pe care le juca in filme precum "Little Miss Sunshine". In rolul lui Jhonny, instructorul care o cucereste pe Baby, va putea fi urmarit Colt Prattes.

Se pare ca filmul va contine coloana sonora originala si va fi regizat de Wayne Blair, cu coregrafia lui Andy Blankenbuehler.

Produs de Lionsgate Television, in colaborare cu Allison Shearmur Productions, remake-ul ii va pune pe ecrane si pe Debra Messing, Bruce Greenwood, Nicole Scherzinger, Sarah Hyland, Katey Sagal si  Billy Dee Williams.

 

 

  • Joaca rolurile iconice din noul Dirty Dancing . Cum arata actorii care repun in scena unul dintre cele mai iubite filme

related posts

Modifică setările cookies