Jurnalul secret al Melindei a ajuns în mâinile polițiștilor. Fata de 13 ani scria despre droguri şi întâlniri cu diverşi bărbaţi


Noi informații apar în cazul Melindei Moiș, fata de 13 ani dispărută de acasă și găsită ulterior în garsoniera unui individ în vârstă de 34 de ani. 


Melinda a fost căutată timp de șapte zile, iar luni, 13 noiembrie, polițiștii au găsit-o într-o locuință din Sighet, după ce au primit informații din partea unui tânăr. 

Bărbatul poreclit „Mănușa albă” este cercetat penal pentru act sexual cu un minor, considerat viol în acest caz, dată fiind diferența de vârstă dintre cei doi. El a fost dus la audieri, iar în prezent se află în arest pentru 30 de zile. 

Fata refuză cu vehemență să se întoarcă acasă și se află în grija unor asistenți sociali. 

Adolescenta de 13 ani ținea un jurnal secret care a ajuns acum în mâinile polițiștilor. Din paginile jurnalului, oamenii legii au aflat informații cutremurătoare. Se pare că adolescenta trăia o adevărată drama și a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor. 

Fata scria despre certurile dese cu părinții, despre faptul că obișnuia să ia droguri și că avea întâlniri cu diverși bărbați, potrivit Playtech.

La audieri, bărbatul în locuința căruia a fost găsită fata le-a declarat polițiștilor că nu știa că Melinda este dată dispărută. Bărbatul a recunoscut și că a întreținut relații sexuale cu fata, dar le-a spus polițiștilor că totul s-a întâmplat cu acordul Melindei. 

„Nu am violat-o, ea voia să fim împreună. (…) I-am zis să îşi continue şcoala şi să meargă mai departe”, a declarat bărbatul. 

„Nu am ştiut că e dispărută!”, a adăugat bărbatul când a fost întrebat de ce nu a anunțat poliția. 

Fotografii: Facebook

related posts

Modifică setările cookies