Kanye West și Bianca Censori, interziși pe viață la Veneția după aparițiile indecente din Italia


Kanye West și soția lui, arhitecta Bianca Censori, au fost interziși pe viață de o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția. Decizia vine după aparițiile indecente ale celor doi în vacanța din Italia, din această vară.


Reprezentanții unei companii de închiriat ambarcațiuni de agrement din Veneția au luat măsuri drastice împotriva cuplului Bianca Censori - Kanye West, după aparițiile publice controversate ale celor doi. În Italia, Censori și West au stârnit furia localnicilor după ce s-au afișat cu ținute indecente, fără încălțări sau ciorapi în picioare.

Nu-i mai vrem aici”, au declarat proprietarii firmei Venezia Turismo Motoscafi, care le-au închiriat celor doi o barcă pe durata șederii la Veneția, conform Daily Mail Australia.

Fotografiile realizate de paparazzi au scos la iveală o postură indecentă a lui Kanye West, pe ambarcațiunea cu care acesta se plimba pe canale, la Veneția.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Italienii se așteaptă la mai multe interdicții din partea localnicilor, dezgustați de felul în care cele două vedete și-au petrecut vacanța de vară în țara lor.

Bianca Censori a purtat ținute la limita decenței, în fiecare apariție publică în Italia. Din acest motiv, localnicii au cerut autorităților să ia măsuri împotriva protejării tinerilor și persoanelor care înțeleg semnificația bunului simț.

La Roma, Kanye West a apărut desculț, în timp de soția lui și-a expus inutil lenjeria intimă. La Florența, Bianca Censori a stârnit din nou revoltă în rândul oamenilor, după ce a mers desculță pe stradă și purtând un sutien care îi dezvăluia bustul generos, deși nu se afla la plajă.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Kanye West și Bianca Censori, interziși pe viață la Veneția după aparițiile indecente din Italia

related posts

Modifică setările cookies