Kate del Castillo, aparitie-surpriza in Miami. Cum arata la 44 de ani una din cele mai indragite actrite de telenovela


A fost implicata intr-un scandal urias cand presa a acuzat-o de o legatura cu Joaquin "El Chapo" Guzman, unul dintre cei mai mari traficanti de droguri din America, evadat si apoi prins de autoritatile mexicane. 


Desi nu a reusit sa scape complet de pata ramasa pe reputatia ei, Kate del Castillo incearca in continuare sa recastige increderea si respectul publicului dupa episodul "El Chapo".

In urma cu putin timp, vedeta care i-a cucerit pe romani in "Minciuna" si "Regina Sudului" a facut un parteneriat cu PETA si a participat la un eveniment pentru a milita pentru drepturile unei orci captive la Acvariul din Miami.

Kate, care este recunoscuta ca activista, a tinut in dsicurs prin care sa ii convinga pe cei din jur sa ia atitudine pentru eliberarea orcii Lolita de la Acvariul din Miami in mediul natural sau mutarea ei intr-un spatiu adevat. In acest moment, animalul este tinut intr-un bazin de dimensiuni reduse si adancime mica.

Actrita de telenovela spune ca Lolita poate fi eliberata intr-un sanctuar in care familia ei inca locuieste si ii incurajeaza pe admiratorii ei sa faca demersurile necesare pentru a oferi un trai mai bun animalului care traieste de atat de mult timp in captivitate.

  • Kate del Castillo, aparitie-surpriza in Miami. Cum arata la 44 de ani una din cele mai indragite actrite de telenovela

related posts

Modifică setările cookies