Kate del Castillo, "Regina Sudului", indragostita si fericita. Cine este barbatul alaturi de care si-a gasit linistea


Are 41 de ani si o cariera cu care se poate mandri, dar nu s-a bucurat de acelasi succes si in plan personal.


Kate del Castillo, una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele mexicane, are toate motivele sa se laude cu reusitele ei de pana acum.

Pe langa serialele de succes in care a jucat, Kate s-a remarcat si in teatru si in 2011 a fost inclusa in doua liste importante "25 cele mai influente femei" si "50 cei mai frumosi oameni din lume" de catre editia spaniola a revistei "People". In plus, actrita a fost desemnata Ambasadoare a Comisiei Mexicane pentru Drepturile Omului.

Cariera ei a fost, intr-adevar, una infloritoare, dar nu acelasi lucru se poate spune despre viata ei amoroasa. Desi Kate a fost casatorita de doua ori pana acum (intre 2001 si 2004 cu un fotbalist mexican si intre 2009 si 2011 cu un actor mexican), niciuna dintre casniciile ei n-a trecut proba timpului.

In ultimii doi ani, actrita a mai avut relatii pasagere, dar nimic care sa o faca cu adevarat fericita. Asta pana anul acesta, cand pe platourile de filmare ale thriller-ului psihologic "Visitantes", l-a intalnit pe actorul Raul Mendez, in varsta de 38 de ani.

Cei doi au inceput o frumoasa, dar discreta poveste de dragoste si nu s-au afisat impreuna decat in august, cand au participat impreuna la premiera comediei "No sé si cortarme las venas o dejármelas largas", in care joaca Mendez.

Desi actrita nu a vorbit pana acum despre noua ei poveste de dragoste, poate si de teama sa nu o strice, iubitul ei, Raul, a povestit putin despre cum i-a schimbat Kate viata intr-un interviu acordat pe 20 octombrie publicatiei online "El Siglo del Torreon":

"In <Visitantes> imi merge foarte bine, si, pe plan personal, relatia cu Kate m-a facut cu siguranta sa cresc mult ca om. O astfel de intalnire iti da posibilitatea sa te dezvolti si, chiar daca nu o sa fie un mare succes, cum speram, este unul la nivel personal. A fost un proiect care mi-a deschis multe orizonturi si sunt foarte recunoscator pentru el".

Ce parere ai despre cei doi? Crezi ca se potrivesc?

  • Kate del Castillo, Regina Sudului , indragostita si fericita. Cine este barbatul alaturi de care si-a gasit linistea

related posts

Modifică setările cookies