Kate Hudson, in namol din cap pana in picioare. Un show complet facut de actrita, la plaja


Kate Hudson este una dintre aparitiile placute de la Hollywood, frumoasa blonda avand grija sa arate de fiecare data cat mai sexy si sa afiseze un zambet cuceritor.


De data aceasta, actrita in varsta de 37 de ani a fost surprinsa intr-o zi de plaja, alaturi de prietenele sale.

Kate si-a expus corpul tonifiat , iar fotografii au fost acolo pentru a imortaliza ziua de relaxare a vedetei. Supriza din imagini apare insa in momentul in care Kate si prietenele sale decid sa isi dea cu namol pe piele.

Kate este deja una dintre vedetele care nu lasa ca prezenta ei sa treaca neobservata, iar de data aceasta i-a reusit din plin. Costumul de baie minuscul, de culoare maro, a devenit chiar mai putin vizibil in momentul in care vedeta s-a umplut de namol din cap pana in picioare, parand sa se bucure din plin de locatia in care se afla.


Desi nu putem spune ca era nevoie, trebuie sa recunoastem faptul ca actrita are un corp demn de lauda. 

Chiar ea  a sustinut in repetate randuri ca nu triseaza niciodata cand vine vorba de dieta si exercitii fizice: nu sare peste rutina zilnica de sport, indiferent daca este sarbatoare, daca e obosita sau daca are o zi aglomerata.

"Perseverenta este cheia pentru o silueta fabuloasa. Nu poti avea un corp ca al meu decat daca sportul devine o parte din viata ta", spune Kate Hudson. Actrita a explicat ca isi face exercitiile intotdeauna in prima parte a zilei.

In plus, merge la cursuri de Pilates de trei ori pe saptamana, dupa care face o alergare de 5 kilometri.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Kate Hudson, in namol din cap pana in picioare. Un show complet facut de actrita, la plaja

related posts

Modifică setările cookies