Brad Pitt are o relatie cu o actrita de la Hollywood, iar vestea a fost confirmata. Cu cine se spune ca ar fi Angelina


In urma cu o luna, Brad Pitt a avut o aparitie surpriza in cadrul festivitatii Golden Globes, acolo unde ar fi fost vazuta si presupusa sa iubita. Fostul partener al Angelinei Jolie a fost primit cu simpatie de cei prezenti in sala, care au ovationat in semn de suport pentru momentele grele prin care trece. Zvonurile legate de presupusa sa relatie au fost, in sfarsit, confirmate. 


Populara actrita Goldie Hawn a confirmat o stire care circula de multe luni in presa de scandal si care a fost pana acum tinuta in cel mai mare secret: Kate Husdon si Brad Pitt sunt impreuna si au o relatie pe care doresc sa o oficializeze.

De cateva luni circula zvonul ca Brad Pitt a regasit iubirea in bratele actritei Kate Hudson dupa divortul de Angelina Jolie. Deocamdata cei doi actori nu au confirmat aceasta relatie, dar nici nu au dezmintit-o. De fapt, relatia lor pare sa se fi consolidat in aceasta perioada grea prin care a trecut actorul, cand Kate se pare ca l-a sprijinit foarte mult, relateaza ziarul spaniol ABC, conform Agerpres.

Mama actritei ar fi dezvaluit pentru Yahoo ca "Brad si Kate sunt foarte uniti in ultimul timp si ca relatia lor este foarte romantica" si s-ar pregati sa dezvaluie legatura lor dupa ce s-au vazut in secret o perioada indelungata de timp.

Daily Mail a scris in urma cu o luna, citand publicatia Star Magazine, ca Brad Pitt ar avea inca din noiembrie o aventura cu actrita Kate Hudson, fosta logodnica a solistului de la Muse, Matt Bellamy. Mai mult, acestia ar fi mers pana intr-acolo incat sa sugereze ca actrita ar fi contribuit la despartirea dintre Brad si Angelina. 


Golden Globes 2017 -- Brad Pitt de tvvideoclips

Star Magazine sustine ca Angelina era "suparata" si "geloasa" pe Kate Hudson, pe care o considera "o nimeni" la Hollywood. 

Zvonurile legate de Brad Pitt si Kate Hudson au inceput in noiembrie, cand o sursa a dezvaluit pentru Woman's Daily ca cei doi au o relatie suspect de apropiata.


Cele mai recente zvonuri sustin ca si Angelina Jolie ar fi implicata intr-o noua relatie, cu actorul si solistul trupei 30 Seconds to Mars, Jared Leto.

Brad Pitt si Angelina  au ajuns la un acord ca toate documentele si procedurile sa devina confidentiale pentru "a apara drepturile la viata privata ale copiilor si familiei", se mentioneaza in comunicatul comun.

 
Actrita castigatoare a unui premiu Oscar a inaintat divortul in septembrie, la Curtea superioara din Los Angeles, invocand divergente ireconciliabile, potrivit documentelor depuse in instanta. Ruptura a venit brusc, dupa un incident dintr-un avion privat, cand Brad Pitt si-a fi iesit din fire in fata unuia sau mai multor copii ai cuplului.

Angelina Jolie a cerut custodia totala a celor sase copii ai cuplului, cu drepturi de vizitare pentru Pitt. Potrivit actritei, data la care s-au separat cei doi a fost 15 septembrie.

  • Brad Pitt are o relatie cu o actrita de la Hollywood, iar vestea a fost confirmata. Cu cine se spune ca ar fi Angelina

related posts

Modifică setările cookies