Katniss si Hermione, pentru prima data impreuna. Cum au impresionat Jennifer Lawrence si Emma Watson la Paris Fashion Week


Visul tuturor iubitorilor de filme moderne si cultura pop a devenit realitate in urma cu putin timp: Katniss Everdeen din "Hunger Games" si Hermione Granger din "Harry Potter" au fost surprinse pentru prima data impreuna.


Jennifer Lawrence si Emma Watson, doua dintre cele mai populare tinere actrite de la Hollywood s-au lasat, pentru prima data, fotografiate impreuna la show-ul Dior din cadrul Saptamanii Modei de la Paris.

Cele doua tinere in varsta de 23, respectiv 24 de ani au zambit larg si le-au oferit iubitorilor seriilor "Hunger Games" si "Harry Potter" un adevarat cadou, avand in vedere ca pana acum nu au mai fost surprinse impreuna. Prezentarea colectiei Dior Haute Couture le-a adus insa impreuna.

Jennifer, care este si imaginea barndului, si Emma au primit cele mai bune locuri din primul rand, alaturi de CEO-ul casei de moda, Sidney Toledano. Tinerele au privit cu interes rochiile de printesa care au fost prezentate pe podium, pentru ca ulterior sa le dea satsifactie fotografilor si fanilor si sa se lase surprinse in culisele show-ului de moda.

Pentru aceasta prezentare, Jennifer a ales sa poarte o creatie Dior cu top albastru si baza alba, care i-a pus in evidenta pielea bronzata (chiar prea bronzata, potrivit unora). De cealalta parte, Emma a optat pentru o rochie neagra in partea superioara si transparente spre coapse.

Glumeata, ca de obicei, Lawrence i-a facut o farsa mai serioasei Watson si a incercat sa o "eclipseze", asa cum ii e obiceiul. Un gest asemanator l-a facut si dupa decernarea Premiilor Oscar, cand s-a prefacut ca ii fura Lupitei Nyong'o statueta.

Recunoastem, noi ne-am bucurat sa le vedem pe cele doua imrpeuna si speram ca nu a fost aceasta singura ocazie de a fi surprinse asa. Voi ce ziceti? Care va place mai mult?

  • Katniss si Hermione, pentru prima data impreuna. Cum au impresionat Jennifer Lawrence si Emma Watson la Paris Fashion Week

related posts

Modifică setările cookies