Kristen Stewart si noua sa iubita, vanate de paparazzi. Cine este noua cucerire a celebrei vampiritei


Si-a declarat dragostea de mai multe ori, fata de mai multe persoane, insa e clar ca vampirita Kristen Stewart nu are noroc in dragoste, pentru ca niciuna dintre relatiiile sale nu a durat. Acum a reusit sa cucereasca unul dintre cele mai apreciate modele din lume.


A fost iubita lui Robert Pattinson, alaturi de care a format unui dintre cele mai indragite cupluri, apoi a avut o aventura cu regizorul Robert Sanders, care a dus la incheierea mariajului acestuia, dar si a relatiei ei cu Robert.

Au urmat o serie de relatii cu femei: cu asistenta sa, Alicia Cargile, Annie Clark- cunoscuta sub numele de St. Vincentsi acum cu Stella Maxwell, unul dintre cele mai celebre modele din ultimii ani.

Cele doua au inceput sa fie constant "vanate" de paparazzi, insa incearca de fiecare data sa isi ascunda chipurile de aparatele de fotografiat.

In ciuda faptului ca atunci cand apar pe covorul rosu sunt adevarate divew, dar si exemple de stil, in viata privata lucrurile stau cu totul diferit. Aparitiile lor pot fi considerate mai degraba neglijente, in comparatie cu stralucirea de pe covorul rosu.

Cele doua vedete, ambele in varsta de 26 de ani, nu au facut inca declaratii oficiale despre relatia lor, insa apar impreuna in public din ce in se mai des, facandu-i pe fani sa se intrebe daca de data aceasta poate fi vorba despr eo relatie cu adevarat serioasa. 

Vezi mai multe imagini pe Daily Mail si in galeria foto de mai jos:

  • Kristen Stewart si noua sa iubita, vanate de paparazzi. Cine este noua cucerire a celebrei vampiritei

related posts

Modifică setările cookies