Stella Maxwell, ca o sirena pe covorul rosu. A bifat o aparitie care i-au tinut pe toti cu ochii tintuiti pe ea


Face senzatie ori de cate ori isi doreste asta, iar aparitiile sale pe covorul rosu sunt, aproape de fiecare data, spectaculoase. Si de data aceasta, la Daily Front Row's 3rd Annual Fashion Los Angeles Awards, Stella Maxwell a captat admiratia tuturor.


Corpul sau de adolescenta o ajuta sa poata imbraca absolut orice, iar chipul ii ofera un succes garantat atunci cand vine vorba de admiratori. Inalta, supla, cu ochi albastri si buze pline, Stella Maxwell a cucerit o multime de inimi, atat din randul barbatilor cat si din randul femeilor, ultima fiind chiar Kristen Stewart, vampirita din Twilight.

Desi multe persoane pun la indoiala faptul ca Stella Maxwell nu ar avea nicio operatie estetica, rochiile pe care le poarta asa la vedere toate atuurile sale naturale. Si pentru Daily Front Row a imbracat o rochie mulata pe formele sale, cu spatele gol, dintr-un material pe care doar o persoana cu silueta perfecta il poate purta.


Stella este, pe langa un model de renume, un personaj controversat, cu numeroase aparitii in presa internationala, mai ales legate de relatiile sale amoroase cu diverse alte frumuseti din lumea modei.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

 


 

  • Stella Maxwell, ca o sirena pe covorul rosu. A bifat o aparitie care i-au tinut pe toti cu ochii tintuiti pe ea

related posts

Modifică setările cookies