L-ai vazut in celebrul serial Prison Break, dar nu stiai asta despre el. Drama prin care a trecut Wentworth Miller


Wentworth Miller a ajuns in atentia presei in urma unui mesaj pe care artistul l-a postat pe pagina sa de socializare. Actorul din Prison Break a facut dezvaluiri din viata personala si a transmis un mesaj puternic, care s-a viralizat aproape imediat.


In varsta de 44 de ani, artistul a avut o reactie publica la imaginea pe care  The LAD Bible au pus-o pe internet. Acestia au postat pe un colaj foto in care Wentworth apare in doua ipostaze complet diferite. Una dintre fotografii il arata la bustul gol, tatuaj si plin de muschi, pe cand cealalalta il arata cu cateva kilograme in plus,  purtand un tricou larg si destul de diferit de personajul plin de sex-appeal din prima imagine. Colajul a fost postat sub forma de meme, avand alaturi un text care l-a provocat pe actor sa reactioneze.

FOTO: IULIE 2016

Miller a scris pe pagina sa de socializare ca imaginea l-a afectat, dupa care a povestit ce l-a facut sa treaca prin schimbari atat de mari. Se pare ca depresia este cea care l-a determinat pe actor sa isi caute alinarea in mancare, scriu cei de la Independent.co.uk.

FOTO: IULIE 2016

Mesajul actorului este cuprinzator, in incheiere acesta oferind sfaturi celor aflati in situatii asemanatoare si indemnandu-i sa ceara ajutor: "Povestea pe scurt: am supravietuit. Asa ca faceti aceste poze. Ma bucur. Acum, cand vad imaginea cu mine in tricoul rosu, cu un zambet rar pe fata mea, imi amintesc prin ce am trecut. Cate am indurat si cata perseverenta am avut in fata tuturor felurilor de demoni. Unii interiori. Altii exteriori."

Mesajul integral aici:

 

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the...

Posted by Wentworth Miller on Monday, 28 March 2016

Ca urmare a reactiei sale, cei de la  The LAD Bible au sters imaginile cu actorul si au scris un mesaj public de scuze, afirmand ca aplauda onestitatea lui Miller si faptul ca le-a raspuns asa, pentru ca asta va ajuta si alte persoane in situatii similare.

 

Wentworth Miller,We posted two pictures of you last night to our Facebook page, but today we want to say we’ve got...

Posted by The LAD Bible on Tuesday, 29 March 2016

  • L-ai vazut in celebrul serial Prison Break, dar nu stiai asta despre el. Drama prin care a trecut Wentworth Miller

related posts

Modifică setările cookies