La 61 de ani si dupa doua casnicii ratate, si-a gasit sufletul pereche. Cum arata viitoarea sotie a lui Jeff Goldblum


Cand nimeni nu mai credea ca isi va gasi perechea, actorul i-a luat pe toti prin surprindere si a anuntat ca s-a logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca. Diferenta de varsta dintre el si viitoarea sotie? 30 de ani.


Actorul din Grand Budapest Hotel in varsta de 61 de ani a redescoperit iubirea in bratele mai tinerei lui logodnice, gimnasta Emilie Livingston, pe care a cerut-o in casatorie in timpul celei mai recente vacante petrecute in Hawaii.

Cea care a facut publica vestea a fost chiar Emilie, care a profitat de retelele de socializare pentru a "documenta" concediul si surpriza pe care i-a facut-o starul de 61 de ani: "8 iulie. M-a cerut in magazinul nostru preferat OK Store, moment in care m-au inundat lacrimi de bucurie si extaz. Am ales inelul impreuna", a scris ea, potrivit DailyMail.

Cateva zile mai tarziu, tot gimnasta a fost cea care e publicat o poza cu inelul de logodna, dezvaluindu-le admiratorilor ca sarbatoreste logodna impreuna cu viitorul ei sot pe una dintre plajele din Maui.

Jeff Goldblum a mai fost casatorit inainte de doua ori, cu Patricia Gaul si Geena Davis, din 1990 redevenind burlac. In urma cu doi ani, el a cunoscut-o pe Emilie Livingston, actrita si gimnasta pe care a decis sa o ceara in casatorie, in ciuda posibilelor comentarii legate de diferenta de varsta dintre ei.

Daca se potirvesc cei doi si ce sanse crezi ca are mariajul lor sa reziste ramane sa ne spui tu in sectiunea de comentarii. Ce crezi?

  • La 61 de ani si dupa doua casnicii ratate, si-a gasit sufletul pereche. Cum arata viitoarea sotie a lui Jeff Goldblum

related posts

Modifică setările cookies