La 66 de ani, Susan Sarandon are un iubit de 36 de ani! Vezi cat de simpatici sunt impreuna


Desi a insistat mereu ca nu crede in institutia casatoriei, se zvoneste ca actrita, castigatoare a unui premiu Oscar, ar intentiona sa se casatoreasca cu iubitul ei cu 30 de ani mai tanar, Jonathan Bricklin. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi in Amsterdam la inceputul acestei luni, uitandu-se la inele de logodna intr-un magazin de bijuterii. 


Susan si iubitul ei, Jonathan sunt impreuna inca din 2009, de cand actrita s-a despartit de partenerul ei de viata, actorul Tim Robbins, dupa o relatie de 21 de ani.

Actrita si mai tanarul ei iubit se cunosc de cativa ani, cei doi fiind parteneri de afaceri si avand impreuna un club de ping pong in New York.

Susan a fost la inceputul acestei luni la Amsterdam pentru a-si promova noul film, "Cloud Atlas" si a fost insotita de Jonathan.

Zvonul posibilei lor logodne vine la doar cateva saptamani dupa ce actrita a aparut intr-un show TV si a spus ca nu considera ca casatoria este potrivita pentru ea. "Cred in casatorie in cazul altor oameni. Daca funtioneaza pentru tine, e fabulos. Eu nu stiu...mereu am ezitat la ideea asta de a fixa lucrurile. Credeam ca va face totul mai putin spontan."

Susan Sarandon s-a casatorit pe cand avea 20 si ceva de ani cu actorul Chris Sarandon. Dupa divort a avut o relatie cu regizorul italian Franco Amurri, cu care a avut si o fiica, actrita Eva Amurri (27 de ani).

Cea mai cunoscuta relatie a vedetei este cea cu actorulo Tim Robbins, alaturi de care a fost timp de 21 de ani si cu care are 2 fii, Miles si Jack

Vorbind despre relatia lor, Susan a declarat "Am avut impreuna copii si proprietati imobiliare. Nu poti fi mai angajat intr-o relatie de atat."

De cand s-a despartit de Tim, actrita a inceput relatia cu Jonathan de care, spun surse din anturajul actritei, este foarte indragostita.

  • La 66 de ani, Susan Sarandon are un iubit de 36 de ani! Vezi cat de simpatici sunt impreuna

related posts

Modifică setările cookies