O fetita cu Vitiligo cucereste internetul. Pentru ce este faimoasa micuta cu zambet molipsitor


April Star are 11 ani si este unul dintre cele mai solicitate modele de varsta ei. Cu toate ca la 6 ani a fost diagnosticata cu Vitiligo, micuta nu s-a descurajat si acum isi urmeaza visul: acela de a fi celebra.


April a inceput sa faca furori pe retelele de socializare dupa ce a pus la punct contul @RedefinedMyBeauty, unde publica imagini cu ea si le transmite incurajari tuturor celor care sufera de Vitiligo. 

Constienti de mesajul puternic pe care il transmite micuta, cei de la Love My Alannah i-au oferit un contract de promovare a hainutelor pentru copii, iar revista americana Essence i-a propus un pictorial pentru urmatorul numar.

Mai mult decat atat, April a fost invitata la emisiunea "The Real", unde a marturisit ca exemplul ei in viata este Winnie Harlow, un model adult cu Vitiligo care a distrus prejudecati cand a ales sa isi construiasca o cariera de succes in lumea modei.

"Doar pentru ca esti diferita nu inseamna ca nu poti face diferenta", a spus micuta curajoasa, care a explicat ca, pentru ea, frumusetea inseamna sa fii tu insuti si sa nu-ti fie teama sa-ti arati adevarata fata.

 

@yindrazayas

A photo posted by April Star ⭐official account⭐ (@redefinedmybeauty) on 

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game ⚾

A photo posted by April Star ⭐official account⭐ (@redefinedmybeauty) on

related posts

Modifică setările cookies