"La noapte am sa te... fur!" Ii mai stii pe baietii de la No Comment? E incredibil cat sunt de schimbati Razvan si Xenti la 13 ani de la destramarea trupei


Mai in gluma, mai in serios, copiii anilor '90 se amuza probabil si acum cand isi amintesc cum fredonau versurile piesei "La noapte am sa te... fur" pe coridorul scolii sau in spatele blocului. La 15 ani de la lansarea piesei, si ei, dar si solistii trupei No Comment sunt complet schimbati.


In 1998, Razvan Trandafir (fratele cantaretei Carmen Trandafir) si Xenti Runceanu (verisorul primar al regretatei Mihaela Runceanu) puneau bazele uneia dintre cele mai populare trupe ale anilor 1990-2000: No Comment.

Tineri si foarte pasionati de muzica, cei doi au lansat cateva hit-uri care au facut furori in topurile de la vremea respectiva, si au ramas in istoria muzicii pop-dance romanesti cu titluri ca "La noapte am sa te... fur", "Esti atat de frumoasa" sau "Goi dansam in ploaie".

Citeste si: Cum sa-ti faci un machiaj chic si simplu in doar 5 minute

Anii au trecut, piata muzicala din Romania a devenit tot mai competitiva, iar varietatea pieselor si stilurilor a crescut, astfel incat in 2001, cei doi baieti au lansat ultimul album din cariera lor ca No Comment si au destramat trupa.

VEZI TOATE IMAGINILE IN GALERIA FOTO

Nici Razvan, si nici Xenti nu au renuntat definitiv la muzica insa, ba chiar au continuat sa-si urmeze pasiunea, drept dovada stand, de exemplu, faptul ca Xenti si-a deschis propriul studio si a inceput sa cante cu trupa Calin Geambasu Band. 

In plus, el a participat recent la prezentarea ultimei colectii Alexandru Ciucu, unde a venit alaturi de sora lui, Andreea, membra a trupei Amadeus.

De cealalta parte, Razvan a studiat astfel incat sa devina profesor si, potrivit paginii sale de Facebook, acum preda aceasta materie la International Computer High School of Bucharest.

Iata mai jos cum arata cei doi acum. Nu uita sa ne spui ce parere ai despre transfromarea lor si daca te asteptai sa arate asa la atatia ani de la destramarea formatiei.

Citeste si: Cum sa scapi de celulita cu ajutorul exercitiilor fizice


  • La noapte am sa te... fur! Ii mai stii pe baietii de la No Comment? E incredibil cat sunt de schimbati Razvan si Xenti la 13 ani de la destramarea trupei

related posts

Modifică setările cookies