La tribunal, mai sexy ca in club! Cum s-au prezentat vedetele de-a lungul timpului in fata judecatorilor


Unele vedete au fost certate cu legea de-a lungul timpului si au facut numeroase vizite la tribunal. Lindsay Logan este pe locul 1 in topul celebritatilor care au avut probleme cu legea.


Lindsay Lohan a petrecut destul de mult timp in spatele gratiilor sau captiva in propria locuinta, din cauza interdictiilor primite din partea politiei. Iar cand a scapat si de inchisoare si de restrictia de a-si parasi locuinta, Lindsay a fost urmarita prin intermediul unei bratari electronice.

Declinul ei a inceput in 2007, cand Lindsay a fost prinsa la volan sub influenta bauturilor alcoolice. De atunci, s-a tot jucat cu magistratii, incalcandu-le ordinul de nenumarate ori. A continuat sa bea si sa se drogheze si nu s-a prezentat la cursurile de educatie legate de consumul de alcool, pe motiv ca nu i-a permis programul ei incarcat.

Vedeta a facut o adevarata parada de tinute sexy in fata judecatorilor. 

Pana si Jennifer Lopez a ajuns la tribunal: paparazzii au surprins-o in doua astfel de situatii.

Si Paris Hilton a fost certata cu legea de-a lungul timpului.

In ultimii ani, Kesha a fost intr-un razboi continuu cu fostul ei producator, Dr. Luke, in tribunale si nu numai. In 2014, cantareata si-a acuzat fostul colaborator ca a abuzat-o fizic si psihic. In urma cu doi ani, Kesha si-a dat in judecata producatorul muzical pe motiv ca acesta ar fi abuzat-o fizic, sexual, verbal si emotional timp de 10 ani.

Cantareata sustine ca inca de la 18 ani, Lukasz Sebastian Gottwald a inceput sa-i distruga increderea in sine. Solista piesei "Tik Tok" a scris in actele inaintate autoritatilor ca barbatul a inceput sa ii faca avansuri sexuale la scurt timp dupa ce a semanat contractul cu casa lui de productie.

Ea mai adauga ca Lukasz a constrans-o sa ia droguri si sa consume alcool, ea trezindu-se chiar la un moment dat in patul barbatului, ametita si fara niciun fel de amintire legata de cum a ajuns acolo. Se pare ca producatorul i-ar fi spus de-a lungul anilor, printre altele, ca nu e suficient de buna sau frumoasa pentru industrie: "Nu esti nici frumoasa, nici talentata si ai foarte mare noroc ca ma ai pe mine", i-ar fi spus barbatul, care ar fi jignit-o si comparat-o cu un frigider.

Pamela Anderson, La Toya Jackson si Nicole Richie au facut si ele parada modei la judecatorie sau tribunal.


  • La tribunal, mai sexy ca in club! Cum s-au prezentat vedetele de-a lungul timpului in fata judecatorilor

related posts

Modifică setările cookies