La varsta la care alte femei isi fac planuri pentru pensie, ea pare ca abia a terminat facultatea. Cum au surprins-o paparazzi pe Christie Brinkley, vedeta care nu-si arata anii


In februarie implineste 60 de ani si are 3 copii, dar la fiecare aparitie publica reuseste sa puna in umbra femei care au jumatate din varsta ei.


Paparazzi au suprins fostul fotomodel ieri, la aeroportul din Los Angeles, unde Christie tocmai sosise.

Daca majoritatea vedetelor prefera tinutele comode, care le permit sa calatoreasca incognito, frumoasa blonda a ales o tinuta sexy, care i-a pus in evidenta atuurile fizice si a facut-o sa se remarce printre cei sositi la aeroport.

Christie a ales o rochie mini neagra, cu un decolteu adanc, pe care a purtat-o cu o pereche de sandale auriu cu negru si cu un clutch cu imprimeu animal.

Coborarea din masina a fostului model "Sports Illustrated" a fost atent fotografiata de paparazzi dar, din nefericire pentru ei, blonda are suficienta experienta la acest capitol pentru a nu fi victima unui accident vestimentar. Christie a coborat cu multa gratie din masina, dand astfel o lectie colegelor ei cu 3 sau 4 decenii mai tinere.

Odata depasit si acest hop, Christie s-a indreptat catre terminalul "Plecari" cu un zambet larg pe buze, spre incantarea barbatilor care au urmarit-o defiland, si care, cu siguranta, n-ar banui ca are aproape 60 de ani.

  • La varsta la care alte femei isi fac planuri pentru pensie, ea pare ca abia a terminat facultatea. Cum au surprins-o paparazzi pe Christie Brinkley, vedeta care nu-si arata anii

related posts

Modifică setările cookies